Pelle

Pelletskaminen, “Pelle” finns nu 3 olika storlekar.

Arsite har vidareutvecklat den omtyckta pelletskaminen så att du nu kan få en Mys Pelle som passar för att ha i ryggsäcken. För jaktstugan finns nu Jätte Pellen med en brinntid på upp till 6 timmar och en anvgiven effekt på ca 5Kw.

Självklart så finns även den omtycka Pellen kvar i vårt sortiment.

Pelletskaminen är tillverkad helt i rostfrittstål. Den är lätt att bära varm som kall genom bärhandtagen. Uppe på brännaren finns det en häll för att ställa kärl, stekpannor eller tex en wokpanna. 

Brännaren rymmer från 1,5 liter till ca 6 liter pellets och ger en brinntid på hela 2-6 timmar, genom sin konstruktion håller brännaren en jämn och bra förbränning med liten mängd aska.

Vår Pelle har blivit så uppskattat att tidningen Jakt&Fiske har testat och skrivit en artikel med en god rekommendation.

Pelletsbrännaren Pelle   Billig i drift. Värmer bra. Minimal lukt. Lätt att ta med.

Användningsområden: - Öppna spisar - Braskaminer  - Kakelugnar - Jakttorn och jaktstugor - Friggebodar - Uteplatser - Inglasade altaner - Kolonistugor - Sommarstugor - Vid isfiske mm.

Jägare sluta frysa under jakten. Arsite har hårdtestat Pelle under vintern  och den överträffar alla förväntningar. Pelletsbrännaren fungerar vid strömavbrott som värmekälla och ljus.

Skall du använda den inomhus i jaktstuga, friggebo, kollonistuga, sommarstuga eller liknande

ANSLUT DÅ ALLTID MED KAMINHUS OCH RÖKRÖR.  Kontakta din närmaste plåtslagare för anslutningsrör.

Tillagd i varukorgen